PROMOCIÓ

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

des de 500€*

Abacode solucio negoci
Abacode web development

Abacode logo blanc

DISSENY

MODERN

Abacode disseny web

Disseny Botigues Online a Torredembarra

Abacode Webs SL li ofereix el servei de desenvolupament i disseny de botigues online (e-commerce) professional per al seu negoci a la zona de Torredembarra. Desenvolupem les nostres webs optimitzades per a Google, Bing i altres cercadors principals per tal que el localitzin ràpidament a la zona de Torredembarra i voltants. Utilitzem l'última tecnologia i els dissenys són adaptables (responsive) perquè la botiga online es pugui visualitzar des de qualsevol dispositiu mòbil.
disseny botiga online responsive torredembarra

Disseny Web Botigues Online Responsive a Torredembarra

  • Actualment, més del 60% de visites en un web de les botigues online són a través d'un dispositiu mòbil, per això, tots les nostres botigues web són accessibles des de qualsevol dispositiu mòbil, tablet o ordinador.

Web de botiga online optimitzada per a Google

  • El posicionament web és la clau de l'èxit d'una pàgina web botiga online. Optimitzem tot el contingut i estudiem les paraules claus necessàries en cada sector per aconseguir el millor posicionament a la zona de Torredembarra i voltants als principals cercadors com Google.
posicionament botiga online SEO Torredembarra
botiga online autogestionable Torredembarra

Panell d'autogestió

  • Des del panell de control podràs accedir als continguts de la teva web i modificar-se fàcilment.
  • Podràs afegir productes, fer promocions, controlar l'estoc, gestionar els enviaments, etc.

Connectades amb les xarxes socials

  • Enllacem les teves xarxes socials amb la botiga online, aconseguint així més trànsit de visites i ampliant les opcions de comunicació amb el seu negoci ubicat a Torredembarra.
disseny botiga online xarxes socials Torredembarra