PROMOCIÓ

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

des de 500€*

Abacode solucio negoci
Abacode web development

Abacode logo blanc

DISSENY

MODERN

Abacode disseny web

Disseny Web a El Rourell

Abacode Webs SL li ofereix el servei de programació i disseny web professional per al seu negoci a la zona de El Rourell. Desenvolupem les nostres webs optimitzades per a Google, Bing i altres cercadors principals per tal que el localitzin ràpidament a la zona de El Rourell i voltants. Utilitzem l'última tecnologia i els nostres dissenys són adaptables (responsive) per tal que la web es pugui visualitzar des de qualsevol dispositiu mòbil.
disseny web responsive El Rourell

Disseny Web Responsive a El Rourell

  • Actualment, més del 60% de visites en un web són a través d'un dispositiu mòbil, per això, tots els nostres dissenys són accessibles des de qualsevol dispositiu mòbil, tablet o ordinador.

Web optimitzada per a Google

  • El posicionament web és la clau de l'èxit d'una pàgina. Optimitzem tot el contingut i estudiem les paraules claus necessàries en cada sector per aconseguir el millor posicionament a la zona de El Rourell i voltants als principals cercadors com Google.
posicionament web seo El Rourell
disseny web autogestionable El Rourell

Panell d'autogestió

  • Des del nostre panell de control podràs accedir als continguts de la teva pàgina i modificar-los fàcilment.
  • Podràs afegir textos, fotografies, noves pàgines, gestionar el teu blog, etc.

Connectades amb les xarxes socials

  • Enllacem les teves xarxes socials amb la pàgina web, aconseguint així més trànsit de visites i ampliant les opcions de comunicació amb el seu negoci ubicat a El Rourell.
disseny web xarxes socials El Rourell