PROMOCIÓ

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

des de 500€*

Abacode solucio negoci
Abacode web development

Abacode logo blanc

DISSENY

MODERN

Abacode disseny web

Disseny Web a Vila-seca

Abacode Webs SL li ofereix el servei de programació i disseny web professional per al seu negoci a la zona de Vila-seca. Desenvolupem les nostres webs optimitzades per a Google, Bing i altres cercadors principals per tal que el localitzin ràpidament a la zona de Vila-seca i voltants. Utilitzem l'última tecnologia i els nostres dissenys són adaptables (responsive) per tal que la web es pugui visualitzar des de qualsevol dispositiu mòbil.
disseny web responsive Vila-seca

Disseny Web Responsive a Vila-seca

  • Actualment, més del 60% de visites en un web són a través d'un dispositiu mòbil, per això, tots els nostres dissenys són accessibles des de qualsevol dispositiu mòbil, tablet o ordinador.

Web optimitzada per a Google

  • El posicionament web és la clau de l'èxit d'una pàgina. Optimitzem tot el contingut i estudiem les paraules claus necessàries en cada sector per aconseguir el millor posicionament a la zona de Vila-seca i voltants als principals cercadors com Google.
posicionament web seo Vila-seca
disseny web autogestionable Vila-seca

Panell d'autogestió

  • Des del nostre panell de control podràs accedir als continguts de la teva pàgina i modificar-los fàcilment.
  • Podràs afegir textos, fotografies, noves pàgines, gestionar el teu blog, etc.

Connectades amb les xarxes socials

  • Enllacem les teves xarxes socials amb la pàgina web, aconseguint així més trànsit de visites i ampliant les opcions de comunicació amb el seu negoci ubicat a Vila-seca.
disseny web xarxes socials Vila-seca